Înainte să lansați o comandă, dacă aveți orice nelămuriri,
vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0771771966
de luni până sâmbătă între orele 8-16
sau la adresa de e-mail: comenzi@ecapsuni.ro

 

Livrarea comenzilor

Produsele comandate se livrează pe teritoriul României prin FAN COURIER, utilizând modalitatea și termenul de livrare ales de dumneavoastră, la efectuarea comenzii. Contravaloarea transportului nu este inclus în pret.
Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului și sunt asigurate pe tot parcursul transportului, până la livrare. Stolonii de căpșuni sunt de tip FRIGO, adică cu rădăcina liberă și nu au frunze verzi.
După sosirea coletului trebuie să desfaceți punga în care sunt ambalate plantele și să le plantați în terenul pregătit. Dacă nu puteți planta imediat după sosirea coletului, puteți să păstrați plantele într-un loc răcoros, ferit de îngheț, vânt și de razele directe a soarelui, dar nu mai mult de 1-3 zile. Rădăcina plantelor trebuie menținută umedă dar nu se pot păstra în apă. Stolonii de căpșuni se pot planta în câmp liber numai dacă temperatura medie din sol este mai mare de 60 C. După ce planta s-a prins, și-a format sistemul radicular, înghețul nu mai este un pericol. Eticheta de pe ladă conține seria unică și numărul certificatului fitosanitar internațional.

Vă garantăm identitatea soiurilor livrate și capacitatea de viață a stolonilor. rog respectati instrucțiunile de plantare de pe site, secțiunea plantare. Stolonii sunt liberi de viruși, conform pașaportului fitosanitar aplicat pe fiecare ladă. Orice analiză asupra plantei se efectuează în max 2 zile de la primire și înainte de plantare.

Multiplicarea stolonilor, chiar si pentru uz propriu este INTERZIS conform legii, toate soiurile sunt protejate de licență.

Produs adăugat pentru a compara.

FERTILE GARDENS SRL folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalități specifice social media și pentru a analiza traficul. De asemenea, partajăm informații despre folosirea acestui site cu partenerii noștri. Poti citi aici politica privind Cookie-uri