Stolonii de capsuni trebuie udați periodic. Când nu plouă în perioada de recoltare, asigurați-vă că vă udați plantele  de două ori pe zi. Asigurați-vă că planta poate scăpa întotdeauna de umiditate și surplusul de apă, oferind posibilitatea unui drenaj, altfel se vor mucegăi și vor muri.

Plantele au nevoie de suficientă lumină și nutriție numai astfel veți putea oferi cea mai mare oportunitate plantelor, de a se dezvolta. Reținerea acestui lucru vă va ajuta să obțineți cel mai mare randament posibil.

Puteți folosi îngrășăminte naturale sau ingrășăminte convenționale, fructele vor fi gustoase și aromate, dar întotdeauna trebuie respectate indicațiile oferite de producător, afișate pe eticheta produsului.

Produs adăugat pentru a compara.

FERTILE GARDENS SRL folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalități specifice social media și pentru a analiza traficul. De asemenea, partajăm informații despre folosirea acestui site cu partenerii noștri. Poti citi aici politica privind Cookie-uri