Când va produce planta mea de căpșuni?
Soiurile de căpșuni remontante, vor produce fructe, de primăvara și până la primul ger, dacă veți tăia fiecare stolon nou, de fiecare dată când apare pe plantă. Altfel planta va crește multe Frunze și puține fructe, poate chiar să nu producă fructe deloc.

Recoltarea dvs. de căpșuni va depinde de planta de căpșuni și va varia în funcție de condițiile de îngrijire și de vreme. Soiurile remontante au între 5 si 7 cicluri de fructificare într-un an și vor produce aproximativ 500 grame de fructe/ plantă/ întreaga perioadă de recoltare.

Înștiințare: după o perioadă medie de doi ani de recoltare din aceași plantă, mărimea și randamentul în grame a căpșunilor va scădea, odată ce planta își pierde puterea. Dar nu vă faceți griji pentru gust, acest lucru va rămâne.

Care este diferența dintre un soi de capsun unifer si unul remontant?
Soiurile unifere, vor produce cea mai mare parte a căpșunilor sale în mai și iunie. Soiurile remontante vor da rod până la primul ger.Produs adăugat pentru a compara.

FERTILE GARDENS SRL folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalități specifice social media și pentru a analiza traficul. De asemenea, partajăm informații despre folosirea acestui site cu partenerii noștri. Poti citi aici politica privind Cookie-uri