Care este durata de viață a unei plante de căpșuni?

Vă puteți bucura de planta dvs. de căpșuni pentru mai multe sezoane dacă urmați sfaturile de îngrijire oferite.
Deoarece plantele de căpșuni nu rezistă la îngheț, este important să le protejați în perioada de îngheț. Acest lucru se poate face prin acoperirea plantelor cu:
• paie
• material plastic sau agryl

După perioada de îngheț, puteți lua materialele de protecție, iar la sfârșitul lunii februarie începutul lunii martie, trebuie să îndepărtați frunzele uscate și să tăiați planta de căpșuni înapoi dar sa aveti grijă să rămână coletul deasupra solului. Planta de căpșuni va porni în vegetație atunci când temperatura va fi de minim +8 oC . Nu uitați să udati plantele pe timp uscat și să oferiți nutrienți periodic, după primul an de la plantare. Dacă aveți grijă de plantele dvs. de căpșuni, vă puteți bucura de fructe câțiva ani. Rețineți că planta își va pierde o parte din putere și va produce căpșuni mai mici după al doilea an de recoltare.
Asigurați-vă că plantele încă pot „respira”, permițând eliminarea apei sau a umidității în exces prin drenaj, altfel planta va începe să se mucegăiască și o să moară.Produs adăugat pentru a compara.

FERTILE GARDENS SRL folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalități specifice social media și pentru a analiza traficul. De asemenea, partajăm informații despre folosirea acestui site cu partenerii noștri. Poti citi aici politica privind Cookie-uri