Ce înseamnă simbolurile / pictogramele de pe pachetul meu de plante? Pachetele noastre conțin etichete cu diferite simboluri.
Aici veți găsi explicația lor:înălțime

Înălțime - 60 cm
Înălțimea maximă a unei plante de căpșun va fi de aproximativ 60 cm.

loc însorit

Loc însorit. Cel mai bun loc pentru plantele de căpșuni este un loc însorit.
Soarele vă va asigura că planta crește mai bine și vă va face căpșunele să aibă un gust minunat.

Plantați în grădina Dvs.

Plantați în grădina Dvs. – Stolonii de căpșuni FRIGO cumpărați, trebuie să fie plantate într-un ghiveci mai mare sau direct în grădină, în maxim 2 zile de la preluarea lor de la curier.
Urmați acești pași, faceți clic AICI

Apă: zilnic

Apă. – Stolonii de capsuni trebuie udați periodic. Când nu plouă în perioada de recoltare, asigurați-vă că vă udați plantele de două ori pe zi.

Căpșuni - fructe

Căpșuni-fructe. În funcție de grija acordată, la soiul de căpșuni remontant, veți începe să culegeți fructe la 60-70 zile de la plantare și va produce până la primul ger. Este necesar să tăiați primele tije cu flori.

Soiurile de căpșuni remontant: Albion, San Andreas, Monterey, Portola.
Curiozități: Bianca – căpșuni albi, Regina din Vale - frăguțe, zmeură Versailles.

Polenizare

Polenizare – stoloniilor de capșuni sunt auto-polenizante.

Plante pe m2

Plante pe metru pătrat. - Pentru cel mai bun rezultat va sfătuim să plantati maxim 7-9 plante de căpșuni pe metru pătrat. Acest lucru va oferi tuturor plantelor suficientă lumină și nutriție și le va oferi cea mai mare oportunitate de a se dezvolta. Reținerea acestui lucru vă va ajuta să obțineți cel mai mare randament posibil.

Plante pentru casă și grădină

Plantă pentru casă și grădină - Veți găsi acest simbol pe ghiveciul mare care conține 4 plante de căpșuni. Puteți păstra plantele de căpșuni în acelaș recipient în timp ce boabele se roșesc. Dar asigurați-vă că alegeți un loc însorit pentru această plantă și oferiți periodic nutrienți și apă. Când păstrați planta în interior, trebuie să udați zilnic.

Îngheț

Plantele cu căpșuni la ghiveci, nu sunt rezistente la îngheț- Nefiind rezistente la îngheț înseamnă că este important să protejați plantele împotriva temperaturilor sub 0°C. Acoperiți plantele cu plastic sau paie. Asigurați-vă că planta poate scăpa întotdeauna de umiditate și surplusul de apă, oferind posibilitatea unui drenaj, altfel se vor mucegăi și vor muri.

Produs adăugat pentru a compara.

FERTILE GARDENS SRL folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalități specifice social media și pentru a analiza traficul. De asemenea, partajăm informații despre folosirea acestui site cu partenerii noștri. Poti citi aici politica privind Cookie-uri