Căpşuni albi Bianca
Căpşuni albi Bianca

Căpşuni albi Bianca

Stoc epuizat
100,00 lei
Fără taxă

Hybrid nou, proveniență - Chile. Planta este de mărime medie, restentă la boli, nu foarte productivă. Fructele sunt de dimensiuni mai mici decât la căpșunii obiștuiți. Fructe de culoare albă cu semnințe rosii. Pulpa fructului este alb sau/și ușor portocaliu cu parfum foarte bun.

Coletul conține 20 fire stolonii de căpșuni tip FRIGO adică sunt cu rădăcină liberă și fără frunze verzi și trebuie plantați în maxim 3 zile de la sosirea coletului.Coletul mai conține și recomandări de plantare și întreținere.

Apreciere generală: Hybrid nou, provenienta - Chile. Planta este de marime medie, restenta la boli, nu foarte productiva. Fructele sunt de dimensiuni mai mici decat la capsuni obistuiti. Fructe de culare alba cu semninte rosii. Pulpa fructului este alb sau/si usor portocaliu cu parfum foarte bun.


ILLEGAL GROWING IS PROHIBITED, EVEN IF THE PLANTS ARE FOR PRIVATE USE.
Multiplicarea stolonilor, chiar si pentru uz propriu este interzis conform legislatiei U.E.

Nu sunt review-uri
Produs adăugat pentru a compara.

FERTILE GARDENS SRL folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalități specifice social media și pentru a analiza traficul. De asemenea, partajăm informații despre folosirea acestui site cu partenerii noștri. Poti citi aici politica privind Cookie-uri