Frăguţe Regina din vale
Frăguţe Regina din vale

Frăguţe Regina din vale

Stoc epuizat
100,00 lei
Fără taxă

Soi remontant, nu este stolonifer. Planta este viguroasă, de productivitate ridicată. Fructele sunt de dimensiuni medii, forma alungită și o culoare roșie aprinsă. Pulpa fructului este albă cu un parfum excelent și un gust intens. Se pretează pentru culturile din grădină sau jardiniere.

Coletul conține 20 fire stolonii de căpșuni tip FRIGO adică sunt cu rădăcină liberă și fără frunze verzi și trebuie plantați în maxim 3 zile de la sosirea coletului. Coletul mai conține și recomandări de plantare și întreținere.

Apreciere generală: Soi remontant, nu este stolonifer. Planta este viguroasă, de productivitate ridicată. Fructele sunt de dimensiuni medii, forma alungită și o culoare roșie aprinsă. Pulpa fructului este albă cu un parfum excelent și un gust intens.


ILLEGAL GROWING IS PROHIBITED, EVEN IF THE PLANTS ARE FOR PRIVATE USE.
Multiplicarea stolonilor, chiar si pentru uz propriu este interzis conform legislatiei U.E.

Nu sunt review-uri
Produs adăugat pentru a compara.

FERTILE GARDENS SRL folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalități specifice social media și pentru a analiza traficul. De asemenea, partajăm informații despre folosirea acestui site cu partenerii noștri. Poti citi aici politica privind Cookie-uri