Jardinieră pentru producţie 11 L
Jardinieră pentru producţie 11 L

Jardinieră pentru producţie 11 L

Stoc epuizat
20,00 lei
Fără taxă

Jardiniera pentru producție 11 L cu margini de susținere tijă, a fost dezvoltat special pentru cultivarea căpșunilor. Suportul său unic de susținere împiedică ruperea tijelor de fructificare. Jardiniera atârnă între două țevi de fier (Ø 51mm) și în combinație cu unele accesorii (cârlige, cătușe, lanțuri) este un sistem de creștere ușor de instalat. Are două găuri rotunde de scurgere cu cruce în partea de jos. Pentru colectarea apei de scurgere vă recomandăm conductele de scurgere Ø 50. Jardiniera este calitate premium, și poate fi curățata cu aburi în anumite condiții și folosit mai mulți ani.

Jardiniera pentru producție 11 L cu margini de susținere tijă, a fost dezvoltat special pentru cultivarea căpșunilor. Suportul său unic de susținere împiedică ruperea tijelor de fructificare. Jardiniera atârnă între două țevi de fier (Ø 51mm) și în combinație cu unele accesorii (cârlige, cătușe, lanțuri) este un sistem de creștere ușor de instalat. Are două găuri rotunde de scurgere cu cruce în partea de jos. Pentru colectarea apei de scurgere vă recomandăm conductele de scurgere Ø 50. Jardiniera poate fi curățata cu aburi în anumite condiții și folosit mai mulți ani.

Nu sunt review-uri
Produs adăugat pentru a compara.

FERTILE GARDENS SRL folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalități specifice social media și pentru a analiza traficul. De asemenea, partajăm informații despre folosirea acestui site cu partenerii noștri. Poti citi aici politica privind Cookie-uri