Stoloni de căpşuni Portola
Stoloni de căpşuni Portola
Stoloni de căpşuni Portola

Stoloni de căpşuni Portola

Stoc epuizat
225,00 lei
Fără taxă

Soiul de căpșuni Portola se poate cultiva atât în câmp deschis, grădini, ghivece și jardiniere cât și în sere sau culturi suspendate de tip semihidroponic. Inflorescența este mai viguroasă decât la Albion, de acceea densitatea de plantare este mai mică decât la Albion. Fructele sunt de un roșu strălucitor, forma similară ca și Albion, dar este mai puțin rezistent la ploi abundente și îndelungate. Gustul este bun, și o rezistență ridicată la manipulare și transport. În unele cazuri poate fi sensibilă la Phytosphora.

Coletul conține 50 fire stolonii de căpșuni tip FRIGO adică sunt cu rădăcină liberă și fără frunze verzi și trebuie plantați în maxim 3 zile de la sosirea coletului. Coletul mai conține și recomandări de plantare și întreținere.

Apreciere generală: Portola se poate cultiva atât în câmp deschis cât și în sere sau culturi suspendate de tip semihidroponic. Inflorescența este mai viguroasă decât la Albion, de acceea densitatea de plantare este mai mică decât la Albion. Fructele sunt de un roșu strălucitor, forma similară ca și Albion, dar este mai puțin rezistent la ploi abundente și îndelungate.


Dăunătorilor şi rezistență la boli:
Gustul este bun, și o rezistență ridicată la manipulare și transport. În unele cazuri poate fi sensibilă la Phytosphtora.


ILLEGAL GROWING IS PROHIBITED, EVEN IF THE PLANTS ARE FOR PRIVATE USE.
Multiplicarea stolonilor, chiar si pentru uz propriu este interzis conform legislatiei U.E.

Nu sunt review-uri
Produs adăugat pentru a compara.

FERTILE GARDENS SRL folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalități specifice social media și pentru a analiza traficul. De asemenea, partajăm informații despre folosirea acestui site cu partenerii noștri. Poti citi aici politica privind Cookie-uri